RDG Consulting

Over mij en mijn passie

Bij een modern proces binnen het werkveld van Nationale Veiligheid is het verkrijgen van de juiste betrouwbare informatie en het delen hiervan met netwerkpartners cruciaal. Deze informatiedeling is daarmee een kernproces geworden. “Multidisciplinair”, “Mission Critical” en “Gedeeld Operationeel Beeld” zijn voor mij al jaren dagelijkse kost.

Binnen ieder domein werk ik actief aan het opbouwen van specialistische kennis. Vanzelfsprekend onderhoud ik een omvangrijk relatienetwerk en ben lid van brancheverenigingen zoals o.a. AFCEA.

In de afgelopen jaren ben ik door mijn werk zeer betrokken geraakt bij de ontwikkelingen binnen het Benelux veiligheidsdomein. Mijn werk, voor en met de diverse veiligheidspartners, motiveerde mij in het bijzonder doordat ik zo een bijdrage kon leveren aan een beter, veiliger en minder crimineel Nederland. De “maatschappelijk relevantie” van mijn werk is een voor mij belangrijke drijfveer.

Als u op zoek bent naar nieuwe combinaties en creatieve oplossingen binnen het werkveld van Nationale Veiligheid, het werkveld waar elke seconde telt, neem dan contact met mij op. Ik ga graag met u in gesprek over uw uitdagingen en het gezamenlijk onderzoeken van de mogelijkheden om deze uitdagingen te realiseren.

English View in English